Aanrader!
In deze serie van @laurathaens en @klaar_hammenecker zijn de tekeningen zo eenvoudig als in de stijl van Nijntje. De herkenbare vormen en kleuren zijn goed voor de concentratie van de kleuters; ze zijn rustgevend en bieden tegelijkertijd ruimte voor eigen fantasie. Zo fijn als er over zo'n ontwikkelingspsychologische details is nagedacht!
Achterin het boekje vind je als ouder heel veel uitleg en tips om met je kind over gevoelens, gedachten en gedrag te praten, afgestemd op jullie persoonlijke situatie. Echt een cadeautje voor het latere leven voor de kinderen wanneer ze deze taal al op jonge leeftijd aangereikt krijgen! En hele waardevolle tips: mijn psychologenhart maakte echt een sprongetje!