Grote aanrader!
Haar vorige boek 'Elke dag zelfzorg' vond ik al sterk, maar deze versie voor ouders nog meer omdat het nog concreter en praktisch toepasbaar is.
In korte, behapbare tekstjes -die je elke dag of in grotere stukken kunt lezen- word je op een warme manier ondergedompeld in de wereld van opvoeden anno 2025.
Door de kleine stapjes worden de dingen die zo eenvoudig lijken -maar dat niet zijn omdat je zelf niet zo bent opgevoed- logischer en toegankelijker. Voorwaarde is uiteraard wel dat je ècht aan de slag gaat: dus stil staat bij je eigen denkpatronen, hechtingsstijl etc. Niet snel snel even lezen dus maar echt leren verdiepen, en daarmee afstemmen op jezelf en op je kind. Heel erg waardevol want daarmee ervaar je als ouder en kind zoveel meer rust en verbinding!