Keuzes maken....

Wendy Van Speybroeck Wendy Van Speybroeck
4 mrt 2024

Deel 4 van de charmante reeks over het Ierse dorpje Busby met zijn ambachtelijke winkeltjes, gezellige pub en zorgzame inwoners.
Moya, dochter van een erkende pottenbakker, komt na het overlijden van haar vader tot een voldongen feit. Om de firma van haar vader overeind te houden, moeten er moeilijke keuzes gemaakt worden. Keuzes waar bij hart en verstand ver van elkaar liggen.
Om een beetje ademruimte te krijgen, gaat ze, op aandringen van haar tweelingbroer, mee op stap naar Busby, het naaiatelier bezoeken van Lena ( Zie deel 1 van de reeks).
Ze krijgt niet alleen ademruimte maar ook inspiratie die haar zal helpen met het maken van keuzes...
Dit deel is op zich afzonderlijk te lezen, al is de rode draad aangaande de inwoners van Busby niet zo evident als je de voorgaande delen niet hebt gelezen.
1 van de hoofdrollen is ook weggelegd voor Miller, de eigenwijze teckel van Moya.
Naar mijn mening loopt Miller met iets te veel aandacht weg in het boek. Moya verdient het om meer in het middelpunt te staan.
Alle delen behoren werkelijk tot het idyllische leven in deze kleine dorpjes, de charmante omgeving en hun zorgzame inwoners. Laat ons eerlijk zijn, deze plaatsen zijn tegenwoordig nog moeilijk te vinden, waardoor de Feelgood-beleving nog meer tot zijn recht komt!

@lsuitgeverij
@zininfeelgood