Jack Reacher is gone forever
Na aarzeling toch maar Plan B gekocht. De eerdere boeken van de broers samen waren een teleurstelling, om het zacht uit te drukken.
Maar nu ik dit boek heb gelezen is er maar één conclusie. Wat alle vijanden van Jack Reacher niet is gelukt, zijn het de schrijvers zelf die hem de kop hebben gekost. Het is een aardige thriller met een leuk plot, maar Jack is dood en begraven. Forever. Wég zijn de leuke opmerkingen en de leuke dialogen. Jack doet raar, hij praat raar, etc.etc.etc.. Kortom Jack is Jack niet meer.
Ik zal geen nieuwe Jack Reacher boeken meer kopen en zal het moeten doen met alle boeken van Lee alleen die ik heb. Die ga ik stuk voor stuk herlezen. En een tip: Lees die boeken in het Nederlands én in het Engels. Totaal andere beleving. Twee voor één derhalve.