Een mustread!

Winnie86 11 augustus 2024
Wat een prachtig verhaal mocht ik lezen van uitgeverij LS Amsterdam. Zo jammer dat het boek uit was. Het had van mij echt nog veel langer mogen duren. Vanaf de eerste bladzijde werd je meegetrokken in het verhaal van moeder Sally, die nog in Londen woont en waar dochter Ella is opgegroeid. Ella is op haar 21ste geemigreerd naar Australie om alles achter zich te laten. Wanneer ze op haar 42ste noodgedwongen terug gaat om haar moeder bij te staan na een ongeval komt ze er achter dat ze al die jaren misschien toch verkeerd over haar moeder heeft gedacht?? Diepgaand maar niet zwaar. Mooie quotes en wijze uitspraken die je echt aan het denken kunnen zetten maar vooral erg liefdevol. Hoe kwetsbaar het leven kan zijn maar ook dat je altijd open moet blijven staan voor de lessen die het leven je geeft. Niet alleen voor moeder Sally en dochter Ella, ook voor jezelf.....

Meer recensies van Winnie86