Harper Collins

Winnie86 31 oktober 2023
Een prachtig liefdesverhaal wat begint in 1929 tussen Bettina en Max. Ze krijgen veel te verduren in de loop der jaren en hebben de hoop dit samen te kunnen doorstaan. Maar de harde, roerende werkelijkheid is anders wanneer de tweede wereldoorlog uitbreekt. Een meeslepend verhaal wat niet in de koude kleren gaat zitten. Waar je in meegetrokken word en je meevoelt met Bettina en Max maar ook met dochter Clara die beetje bij beetje achter het verhaal van haar ouders komt.

Het is een prachtig geschreven verhaal. En omdat je weet dat het deels op de waarheid berust maakt het dat des te heftiger. Rustig en met liefde geschreven waardoor het een hele fijne schrijfstijl is en het heel fijn leest. Hoop dat er in de toekomst snel meer boeken zullen volgen van Sarah Freethy. Voor degene die van oorlogromans houden is dit een absolute aanrader!

Voor het reviewteam van Harper Collins Holland mocht ik dit prachtige boek vast lezen. Heel hartelijk dank hiervoor. Een prachtig verhaal dat door vele gelezen mag gaan worden en een pareltje voor in de boekenkast!

Meer recensies van Winnie86