Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

De strijd aan met de monsters

Wistaire 02 mei 2020
Hell City

Wat als je ontwaakt in een stad vol met vuur? Wat zal deze hel voor je in petto hebben?

Dit verhaal gaat over Allie die ontwaakt in de hel.
Zoals de cover verteld zal ze zich moeten vermannen en ten strijde gaan. Deze strijd gaat ze dan ook aan maar gelukkig niet volledig alleen. Elke dag een gevecht en elke dag leert ze meer van de stad waar ze beland is. Maar heeft het wel nut als je in de hel beland? Zal dit eeuwig doorgaan?

Dit boek is prachtig uitgewerkt. De cover, de lay-out en de tekeningen van de monsters waar Allie tegen gaat vechten.

Voor mij was dit het eerste boek wat ik las van Joanne Carlton maar ik denk niet de laatste. De stijl van schrijven en de vorm van het verhaal is erg goed.
Het is beeldend geschreven dus ik kon mij er goed inleven.

Het is een boek wat door zijn verhaal zal opvallen. Ik denk dat je dit geweldig vind of juist helemaal niet. Maar er geen middenweg is.

Van mij had dit boek veel dikker gemogen. Het vraagt naar meer.

⭐⭐⭐⭐⭐

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Wistaire

Gesponsord

Leen (27) zit gevangen in een kelder. Pas als hij zelf begrijpt waarom, zal zijn moeder hem vrijlaten. Literaire thriller. Spannend en aangrijpend. Vakantietip!

Stemmen laat de kracht van taal laat zien. Bijzonder knap hoe Boekwijt erin slaagt warmte en kou en hoop en verdriet in enkele zinnen te vangen.