De zomer in een boek

WithL0veAmy 29 april 2025
Dit boek voelde echt als de zomer in een boek! I Wish You Would deed me meteen denken aan To All the Boys I’ve Loved Before, maar dan met een eigen twist. Ook hier spelen verloren brieven een grote rol, alleen zijn ze deze keer geschreven door verschillende mensen. Dit zorgt voor een heerlijke mix van geheimen, spanning en emoties.

Het verhaal las supervlot en had verschillende tropes. De tropes friends to lovers, slow burn en miscommunication zijn duidelijk aanwezig. Normaal ben ik niet de grootste fan van de miscommunicatie trope, maar in dit boek vond ik het juist echt iets toevoegen.

Wat ik wel jammer vond, is dat ik de romance zelf niet helemaal voelde. Er miste voor mij net wat chemie tussen Natalia en Ethan.

Maar ondanks dat heb ik zeker genoten van het verhaal, de vriendschappen en de fijne zomervibe die van elke pagina afspatte. Een aanrader als je zin hebt in een YA-verhaal om lekker in weg te duiken!

Meer recensies van WithL0veAmy