Inspirerend non-fictie boek

WithL0veAmy 01 april 2025
Ik wist van tevoren niet precies wat ik van dit boek moest verwachten, maar wow — wat een fijne verrassing was dit. ‘Goed zoals je bent’ was heel fijn om te luisteren als audiobook. En dat komt ook doordat Frederike Mewe het zélf heeft ingesproken. Daardoor voelde het nog persoonlijker.

Wat ik heel sterk vond aan dit boek, is dat het niet blijft hangen in theorie. Frederike deelt superveel herkenbare voorbeelden én praktische oefeningen, waardoor je echt aan de slag kunt met wat je leert. Een quote die me tijdens het lezen van dit boek echt is bijgebleven is deze quote van Byron Katie: “It’s not your job to like me, that’s mine.”

Ik ben heel blij dat ik dit boek heb geluisterd, want het gaf me inzichten, maar vooral ook rust. Het is zó waardevol om af en toe stil te staan bij hoe je met jezelf omgaat — en dat mag wat liever. Zoek je een inspirerend boek over zelfvertrouwen, en lief zijn voor jezelf? Dan is dit echt een aanrader!

Meer recensies van WithL0veAmy