Spannend vol onverwachte wendingen
Dit boek bevatte alles wat ik zo leuk vind aan de jeugdboeken van Maren Stoffels. Het boek was spannend, las vlot weg en zat vol onverwachte wendingen. Het was weer zo lastig om te stoppen met lezen, want ik moest gewoon weten hoe het zou aflopen.
Wat ik nog meer leuk vond aan dit boek is dat het verdeeld is in hoofdstukken en delen. De delen zijn alleen niet aangegeven met deel 1, deel 2, enzovoort, maar met levels. Dit zorgde ervoor dat het ook echt als een game voelde.
Dit boek heeft korte hoofdstukken, mooie vormgeving en een fijne schrijfstijl. Ondanks dat het een jeudgboek is ben ik van mening dat iedereen dit boek leuk kan vinden!