Een vlot mysterie boek!
Wat hou ik toch van jeugdboeken! Dit boek leest door de korte hoofdstukken ontzettend vlot. Ook bevat dit boek drie points of view waardoor het verhaal ook interessant blijft.
In dit boek proberen de drie meiden een mysterie op te lossen. Tijdens het lezen bedacht ik me de hele tijd wie het kon zijn, maar uiteindelijk bleek ik het toch niet te kunnen raden. Door dit mysterie wil je verder blijven lezen om erachter te komen wie er achter het Ugly girls Instagram-account zit.
Het enige minpuntje is dat dit boek echt leest als een young adult boek door de schrijfstijl. Dit zorgde ervoor dat ik af en toe een beetje afhaakte, maar verder was het echt een ontzettend leuk boek!