Voor je het weet, is het uit
Het boek net uitgelezen en ik kan maar één ding zeggen: het leest als een trein.
Elk hoofdstuk triggert opnieuw om verder te lezen – “, en voor je het weet is het boek uit.
Als vrouwelijke lezer herken je moeiteloos de dagdagelijkse sleur en ergernissen om jawel ‘mannen’. Bie weet die te vatten met een zeer gevatte, scherpe en met momenten sarcastische humor. Tegelijk wordt dat perfect in balans gebracht door de manier waarop ze filosofische levensvragen over relaties verweeft in haar verhaal.
Het voelt nooit zwaar, maar zet je wél aan het denken.
Dit boek is perfect voor vrouwen die vaak denken: “Er is iets, maar het zal wel aan mij liggen”, maar diep vanbinnen voelt dat dit iets niet zomaar niets is.
Het voelt nooit zwaar, maar zet je wél aan het denken.