Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Schrijf je in voor een speciale Leesclub met A27 van Stefan Popa

op 14 september 2015 door

Een half jaar lang schreef Stefan Popa maandelijks op Hebban over de ontwikkelingen rondom zijn tweede roman A27. Het boek is nu af en daarom organiseren we samen met Stefan en zijn uitgeverij een interactieve leesclub voor allen die zijn columns met plezier hebben gelezen en benieuwd zijn naar A27 !

AANMELDEN
Wil jij meedoen aan deze speciale A27 Leesclub? Deelnemen is voor iedere geregistreerde Hebban-gebruiker mogelijk, de 15 gelukkige deelnemers ontvangen een gratis exemplaar van het discussieboek!

Wat moet je daar voor doen?
1. Volg de A27 Leesclub Page op Hebban. 
2. Vul het deelnameformulier volledig in.
3. Vul in het opmerkingenveld in waarom jij wilt deelnemen aan deze leesclub.

Voorwaarden:
* Aanmelden kan tot 22 september 2015. Daarna wordt bekend gemaakt wie een exemplaar van het boek heeft gewonnen. De eerste discussieronde Vóór het lezen start zodra alle boeken bij de winnaars zijn bezorgd.
* Niet volledig ingevulde deelnameformulieren worden niet in behandeling genomen. 
* Van deelnemers die een leesexemplaar hebben gewonnen wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub (3 discussierondes) actief deelnemen. Ook plaatsen zij op Hebban een lezersrecensie bij het discussieboek. De looptijd van de leesclub is circa 4 weken.
* Bekijk ook de huisregels van de Leesclub.

OVER A27:
De roman A27 vertelt het verhaal van drie mensen die zowel letterlijk als figuurlijk stilstaan. Binnen het verloop van één file worden hun levens ontrold. Hoewel ze ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben, zoals eenieder die in de file staat en zijn leven overpeinst of mee blèrt met de radio, is het de snelweg die hen onlosmakelijk met elkaar verbindt.

Lees alvast een voorpublicatie van deze roman!


Reacties op: Schrijf je in voor een speciale Leesclub met A27 van Stefan Popa

Gerelateerd

Over

Stefan Popa

Stefan Popa

Stefan Popa (1989) is auteur en zelfstandig journalist van half Nederlandse en h...