Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Leesclub

Het is maandag vandaag

Het is maandag vandaag

Welkom bij de leesclub rond Het is maandag vandaag, de debuutroman van Sytske van Koeveringe (Uitgeverij De Bezige Bij). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: leesclub@hebban.nl

Dit is een van de tien verrassingsleesclubs waarbij lezers niet wisten voor welke titel ze zich inschreven. Een blind date met een boek dus!

De boeken zijn allemaal op 13 juli verzonden. Zodra je je boek hebt ontvangen, zoek je de juiste leesclub op en stel je je voor in het Café. De rest van de maand juli kunnen jullie lezend met je blind date doorbrengen en kletsend in het Blind Date Café. In augustus start de leesclubdiscussie en die duurt tot ongeveer half augustus. Je recensie mag uiterlijk 20 augustus online staan op de Hebban boekpagina van het boek.

Niet ingeschreven of ingeloot? Meedoen met een eigen exemplaar mag altijd in een Hebban Leesclub. Sluit je aan in het café, waar we starten met een voorstelrondje.

Succes en heel veel plezier!

Uitgelichte berichten

Verrassingsdebuut ontvangen en dan?

13 juli 2017 22 reacties

Blind Date Café

13 juli 2017 29 reacties

Deelnemers leesclub

Wat we lezen

Coordinator

Bookaholic F

132 volgers
596 boeken
18 favoriet

 

Meer informatie

Gesponsorde boeken