Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 4: Stijl

op 30 april 2020 door

De zon is ook een ster is een uniek boek. Niet alleen vanwege de inhoud, maar ook vanwege de stijl.

Vraag 4A: Nicola Yoon maakt gebruik van vrij fragmentarische hoofdstukken. Hierdoor zijn de hoofdstukken vaak vrij kort. Wat vond je hiervan? Vond je dit fijn of juist niet?

Vraag 4B: Ook stonden er af en toe hoofdstukken tussen het verhaal van Natasha en Daniel die anders waren, zoals de hoofdstukken vanuit andere mensen die ze toevallig tegenkomen (zoals Irene) of hoofdstukken die bepaalde fenomenen verklaren (zoals ogen). Wat vond je van deze hoofdstukken? (En heb je een favoriet?)

ps Ik zie veel opmerkingen van medelezers die zeggen dat ze geen notificaties ontvangen. Als je geen notificaties van nieuwe vragen ontvangt, moet je even de volgende dingen checken:

1. Volg je de leesclub? (Op de startpagina van onze leesclub staat rechts in de header een knop met 'volgen'. Is deze groen? Dan volg je de leesclub al. Is deze grijs? Dan volg je de leesclub niet. Klik dan op de knop om de leesclub te volgen.)

2. Staan je notificaties aan? (Ga naar Instellingen op je eigen profielpagina (op de donkergrijze balk rechts.), ga dan vervolgens naar E-mails en check of je onderaan de volgende optie(s) hebt aangevinkt: 'Nieuwe artikelen in Spots die je volgt' en eventueel 'Reacties op jouw blogs, recensies en reacties'. )



Reacties op: Vraag 4: Stijl

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Nicola Yoon

Nicola Yoon

Nicola Yoon groeide op in Jamaica en Brooklyn, New York. Tegenwoordig woont ze m...