Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Lees mee met Haaientanden van Anna Woltz

op 24 oktober 2019 door

Helaas, de kinderboekenweek van 2019 zit er al weer op. Heb jij een mooi kinderboek gekocht en kreeg je daarbij het Kinderboekenweekgeschenk? Lees dan nu met ons mee!

Geschreven door Sanne en Antoinette

Wat gaan we doen?

We gaan samen het kinderboekenweekgeschenk lezen en bespreken het boek aan de hand van een aantal vragen. Vind je het leuk om mee te doen? Laat dan hieronder een reactie achter. 

Planning

De eerste vraag zullen we vrijdag 18 oktober stellen. Vanaf maandag 21 oktober zullen we vervolgens elke dag een vraag plaatsen. De laatste vraag staat gepland voor donderdag 24 oktober.

Vragen 

  1. Heb je al eerder een boek van Anna Woltz gelezen? Zo ja welke en wat is je leukste herinnering aan dit boek?
  2. Wat vinden jullie van de titel Haaientanden?
  3. Welke personage spreekt je het meeste aan? En waarom?
  4. Wat is je mening over het korte verhaal? Was het voldoende om je te grijpen? Wil je hierna meer lezen van Anna Woltz?
  5. Hoe is het boek jullie bevallen? Wat vond je er van? Maar vooral: vond je het passen binnen het thema van de Kinderboekenweek, Reis mee?

We kijken er naar uit om samen met jullie Haaientanden te gaan bespreken! Wij hebben het boek al gelezen en waren aangenaam verrast. We zijn erg benieuwd naar jullie mening en ervaring die we straks kunnen delen en bespreken tijdens de vragen. Dus schroom niet en doe gezellig mee!



Reacties op: Lees mee met Haaientanden van Anna Woltz

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Anna Woltz

Anna Woltz

Anna Woltz (Londen, 29 december 1981) groeide op in Den Haag. Als vijftienjarige...