Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Oproep: lezer gezocht voor Rocca en het geheime toverrecept!

op 04 mei 2018 door

Hoi! Wat leuk dat je dit leest. Dat komt goed uit, want we zijn opzoek naar jou. We zoeken namelijk iemand die met ons het boek Rocca en het geheime toverrecept van Sharid Alles wil lezen!

Over Rocca en het geheime toverrecept

Rocca woont met haar ouders en broertje in een huis aan een rustige straat. Onder het gezin, op de begane grond, woont de geheimzinnige Madame Lilu... een toverkok die je met de meest buitengewone recepten van allerlei kwaaltjes en problemen af kan helpen. Wanneer Rocca 10 jaar wordt, mag ze van Madame Lilu leren toverkoken. Maar als blijkt dat haar vader niets van het toverkoken moet hebben en het ook nog eens de oorzaak is van vele ruzies tussen haar ouders, komt Rocca voor een dilemma te staan: moet ze stoppen met toverkoken of waagt ze zich aan het geheime recept om haar ouders bij elkaar te houden?Β 
Rocca en het geheime toverrecept is een leesboek voor kinderen vanaf 10 jaar.

Over Sharid Alles
Sharid Alles (37) is per 1 juli zendermanager bij 3FM. Eerder werkte ze alΒ als programmamaker bij 3FM en was ze programmaleider bij FunX, de jongerenzender van de NPO.Β Ze heeft nu haar eerste kinderboek geschreven.

Over jou
Jij hebt dit nu gelezen en bent enthousiast geworden over dit boek. Jij hebt een klein of groot plekje in je hart voor jeugdliteratuur. Jij hebt de aankomende weken tijd om Rocca en het geheime toverrecept te lezen. En je wiltΒ ons vertellen wat je van dit boek vindt.
Ja? Laat dan een reactie achter onder dit bericht en wellicht ontvang jij een exemplaar van Rocca en het geheime toverrecept thuis!


Reacties op: Oproep: lezer gezocht voor Rocca en het geheime toverrecept!

Meer informatie

Gerelateerd

Over