Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Café de Woeste Hoogten

op 08 december 2019 door

**UPDATE:**
De eerste discussievraag is gesteld!

Ergens, al weer lang geleden, werd er een leesafspraak gemaakt tussen een aantal enthousiaste lezers van Engelse klassiekers... Waar de afspraak gemaakt werd dat was al snel vergeten, maar het voornemen om deze Engelse klassieker te gaan lezen bleef wel hangen. En zo belandde Woeste hoogten van Emily Brontë op mijn spot!

Nadat ik het boek bij mijn samenleesoproep geplaatst had waren er al snel meer lezers die aanhaakten en graag Woeste hoogten met ons mee wilden lezen. Een datum was al snel gevonden: December 2019.
Of iedereen inmiddels het boek al opgepakt heeft weet ik niet, maar ook nieuwe nieuwsgierige lezers mogen nog steeds aanhaken.

Café de Woeste Hoogten

832dcde6dc2b9dc3d9e9b8fbc294a2b3.jpgOmdat de groep nogal groot leek te worden heb ik besloten om hier een artikel aan te maken waarin we samen over het boek kunnen kletsen: Hoe ver zijn we? Genieten we een beetje van het boek? Wat valt ons op?

En het zou natuurlijk helemaal geweldig zijn als we ook een aantal vragen voor elkaar kunnen verzinnen die tot een boeiende en levendige discussie over deze klassieker leiden!

Het is niet de bedoeling om er een strak omlijnde leesclub van te maken, we houden het eenvoudig, luchtig en vrijblijvend.... Iedereen draagt bij naar eigen inzicht en kunnen.

Vanaf 21 december zullen we gaan starten met de discussie over de inhoud van het boek, tot die tijd komen er algemenere zaken aan bod (cover, welke versie enz)

Gigi, Ine, Fannie, Merel, Willeke en Marieke lezen jullie mee?

Lees jij ook met ons mee? Laat het dan even weten in een reactie!



Reacties op: Café de Woeste Hoogten

Gerelateerd

Over

Emily Brontë

Emily Brontë

De Britse Emily Brontë (1818-1848) was de middelste van de drie Brontë...