Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Inschrijving/Deelnemers

op 07 maart 2016 door

Wil jij meedoen aan deze editie van de Hebban Buzz-Leesclub? Iedereen met een Hebban-account kan meedoen. Heb je die nog niet, dan meld je je toch even snel aan! Een Hebban-account is gratis. Hebban verloot, met dank aan Uitgeverij Hapercollins, 50 exemplaren van het boek.

Na afloop van de inschrijfperiode wordt hier de lijst gepubliceerd met de namen van de deelnemers die een exemplaar van Albert moet naar huis hebben gewonnen. Meedoen met een eigen exemplaar mag altijd!

Let op! Dit is een Buzz-leesclub, met de gecombineerde eigenschappen en voorwaarden van Hebban Buzz en Hebban Leesclub. Dat betekent dat we zoals gewoonlijk actieve deelname van je verwachten aan de leesclub en een lezersrecensie zodra je het boek uit hebt, maar ook dat je het een en ander op social media laat horen. De exacte voorwaarden vind je in het inschrijfformulier. Ben je een enthousiaste leesclubdeelnemer die toch al op twitter of facebook jubelt over het ontvangen van een winnend boek en eigen recensies deelt op social media, dan is dit niets nieuws voor je.

Schrijf je in en dan duimen dat je eerste buzzactie wordt dat je mag melden dat je het boek hebt gewonnen!


Reacties op: Inschrijving/Deelnemers