Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Deelnemers

op 05 februari 2016 door

De vijftien deelnemers voor de leesclub met Altijd vrolijk van Anke Kranendonk zijn bekend. Hieronder staan de namen van de gelukkige lezers, die een gratis leesclubexemplaar hebben gewonnen voor deze leesclub. Gefeliciteerd!

Deelnemers:
- Marleen de Sterke
- Aniette Kerver
- Roosje de Vries
- Karlijn Hooghuis
- Desiree van Gent
- Gigi van de Loo
- Harriet Geldolf
- Tanneke Burggraaf
- Aly Jacobi
- Fannie Leerling
- Sanne Scholten
- Wilma Hartman
- Elly van der Meer
- Evana Kuipers
- Annette Akkerman

Gefeliciteerd, jullie krijgen binnenkort een exemplaar van Altijd vrolijk thuisgestuurd en mogen deelnemen aan deze leesclub. De leesclubcoördinator van deze leesclub is Geertje Otten. Het is mogelijk om je voor te stellen in dit onderdeel zodat je weet wie jouw medelezers zijn in deze leesclub.

Laat hieronder in een reactie weten wanneer jij het boek hebt ontvangen en lees de leesclubvragen vast om je voor te bereiden. Stel jezelf ook kort en bondig voor, zodat we van elkaar weten wie we zijn. Veel leesplezier toegewenst!

P.S.: Heb je geen exemplaar gewonnen, dan mag je natuurlijk altijd meedoen met jouw eigen exemplaar. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!




Reacties op: Deelnemers

Gerelateerd

Over

Anke Kranendonk

Anke Kranendonk

Anke Kranendonk is een Nederlandse kinderboekenschrijfster. Ze debuteerde in 199...