Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Inschrijving/Deelnemers

op 21 februari 2016 door

Deze week verscheen het langverwachte derde deel van de fantasyserie De verborgen universiteit van Natalie Koch: De stad van de alchemist. Om lezers die nog niet bekend zijn met deze reeks een kans te geven aan boord te springen en te genieten van in totaal een paar duizend bladzijden vol avontuur, spanning en verwondering, gaan we een leesclub doen met het eerste deel: De erfenis van Richard Grenville. Ben jij een van de gelukkige winnaars van het gratis leesclubexemplaar?

DEELNEMERS
Uit alle aanmeldingen voor De erfenis van Richard Grenville zijn de volgende deelnemers geselecteerd:
Marcella Leemrijse
Vanessa Geensen
Alice van Tamelen
Frank Vermeulen
Anton Roestenberg
Danielle Mertens
Laura L.
Maxine Misset
Kamiel Janssens
Mariska Zonneveld
Margret Kuipers
Bregje Hoed
Rob Verheggen
Marije Ronteltrap

Mede namens Uitgeverij Q wensen we jullie veel leesplezier met het boek en de discussie. Jullie coördinator voor deze leesclub is Eline Huls.

Laat hieronder in een reactie weten wanneer jij het boek hebt ontvangen. Stel jezelf ook kort en bondig voor, zodat we van elkaar weten wie we zijn. Het is handig om voor het lezen al even de leesclubvragen door te nemen, want daarover kan al tijdens het lezen gediscussieerd worden.

P.S.: Heb je geen exemplaar gewonnen, dan mag je natuurlijk altijd meedoen met jouw eigen exemplaar. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!



Reacties op: Inschrijving/Deelnemers