Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Inschrijving/Deelnemers

op 24 februari 2016 door

In het spoor van de eclips van de Ierse schrijfster Bronagh Curran is een YA-roman die je mee op reis neemt. Een verhaal vol bijzondere personages die je hardop zullen laten lachen en tot tranen zullen roeren. We gaan het boek bespreken in een Hebban Leesclub. Uitgeverij Gottmer geeft daarvoor 15 exemplaren weg. Ben jij een van de gelukkige winnaars van het gratis leesclubexemplaar?

LET OP! - jullie ontvangen een ongecorrigeerde drukproef. Het is dus niet het definitieve boek. Dat betekent dat je niet raar moet opkijken van de kaft en dat je zeker nog spelfouten tegen kunt komen. Het boek komt pas op 15 maart echt uit, dus jullie zijn de allereerste lezers in Nederland! En het leukste is dat jullie van het definitieve boek ook een exemplaar krijgen.


DEELNEMERS
Uit alle aanmeldingen voor In het spoor van de eclips zijn de volgende deelnemers geselecteerd:
Regina Schut
Femke Vlaswinkel
Kayleigh Eppenga
Ingeborg Lip
Stephanie Oosterwijk
Annette Overvoorde
Eva Maas
Femke van de Griendt
Jet Conijn
Jildou Kroes
Veerle de Kok
Jolanda Denekamp
Hilde Folkersma
Tinke Janssens (coördinator)
Claudia Verleg (coördinator)

Mede namens Uitgeverij Gottmer wensen we jullie veel leesplezier met het boek en de discussie. Jullie coördinatoren voor deze leesclub zijn Tinke Janssens en Claudia Verleg.

Laat hieronder in een reactie weten wanneer jij het boek hebt ontvangen. Stel jezelf ook kort en bondig voor, zodat we van elkaar weten wie we zijn. Het is handig om voor het lezen al even de leesclubvragen door te nemen, want daarover kan al tijdens het lezen gediscussieerd worden.

P.S.: Heb je geen exemplaar gewonnen, dan mag je natuurlijk altijd meedoen met jouw eigen exemplaar. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!


Reacties op: Inschrijving/Deelnemers

Gerelateerd

Over

Bronagh Curran

Bronagh Curran

Bronagh Curran is een Ierse schrijfster die in 2015 debuteerde met The path of T...