Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Inschrijving/Deelnemers

op 20 februari 2016 door

Claire Fullers Onze eindeloze dagen is volgens kenners een droom van een debuut, dat leest als een donker sprookje en won in Engeland zelfs een prestigieuze literaire debutantenprijs. Dit boek wordt besproken door de Hebban Leesclub! Ben jij een van de gelukkige winnaars van het gratis leesclubexemplaar?

DEELNEMERS
Uit alle aanmeldingen voor Onze eindeloze dagen zijn de volgende deelnemers geselecteerd:
Ineke van Kessel
Emy Otten
Jacqueline Hoogvliet
Bianca Blok
Petra Gerats
Yvette van der Roest
Gea Jager
Suzan van de Vendel
Suzanne Peters
Ruby Engelbrecht
Sharon Janssens
Bronja Hoffschlag
Claudia de Kok
Tessa Droge

Mede namens Uitgeverij A.W. Bruna wensen we jullie veel leesplezier met het boek en de discussie. Jullie coördinator voor deze leesclub is Janneke Elderbroek.

Laat hieronder in een reactie weten wanneer jij het boek hebt ontvangen. Stel jezelf ook kort en bondig voor, zodat we van elkaar weten wie we zijn. Het is handig om voor het lezen al even de leesclubvragen door te nemen, want daarover kan al tijdens het lezen gediscussieerd worden.

P.S.: Heb je geen exemplaar gewonnen, dan mag je natuurlijk altijd meedoen met jouw eigen exemplaar. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!



Reacties op: Inschrijving/Deelnemers

Gerelateerd

Over

Claire Fuller

Claire Fuller

Claire Fuller is schrijfster van romans en korte verhalen. Ze heeft gestudeerd a...