Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Over deze leesclub

op 20 februari 2016 door

Claire Fullers Onze eindeloze dagen is volgens kenners een droom van een debuut, dat leest als een donker sprookje en won in Engeland zelfs een prestigieuze literaire debutantenprijs. De Hebban Leesclub bespreekt dit boek vanaf eind februari maar wat graag!  

OVER ONZE EINDELOZE DAGEN

a962105167de4d5bd475e71e2a4d0f67.jpgDit is het verhaal van Peggy Hillcoat, in 1975 acht jaar oud. Tijdens de zomer van dat jaar gaat ze vaak kamperen met haar vader, luistert ze eindeloos naar haar favoriete plaat van The Railway Children en naar het betoverende pianospel van haar moeder.Na een familiecrisis die Peggy pas veel later zal begrijpen, neemt haar vader James, een zogenaamde ‘survivalist’, haar mee van Londen naar een hut ergens diep in de bossen van Europa. Hij vertelt Peggy dat de wereld is vergaan. Ze zullen met zijn tweeën moeten zien te overleven. En zo bestaat haar leven ineens alleen nog uit een zelfgebouwde piano die geen geluid maakt, een bos waarin alles wat groeit gebruikt wordt om van te leven en een klein houten huisje dat Alles is. Negen jaar lang is Peggy voor de buitenwereld verdwenen.

OVER CLAIRE FULLER
Claire Fuller is schrijfster van romans en korte verhalen. Ze heeft gestudeerd aan de kunstacademie en begon op haar veertigste met schrijven, nadat ze jarenlang een marketingbureau runde. Ze haalde haar master Creative and Critical Writing aan de universiteit van Winchester. Onze eindeloze dagen is haar debuutroman en werd aangewezen als een van de beste debuten van het jaar volgens The Huffington Post en The Observer. Het won in Engeland de belangrijkste debutantenprijs: The Desmond Elliot Prize.

In samenwerking met uitgeverij A.W. Bruna zijn er vijftien exemplaren van Onze eindeloze dagen beschikbaar gesteld voor deze leesclub. Meedoen met een eigen exemplaar mag natuurlijk ook!


Reacties op: Over deze leesclub

Gerelateerd

Over

Claire Fuller

Claire Fuller

Claire Fuller is schrijfster van romans en korte verhalen. Ze heeft gestudeerd a...