Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Over deze leesclub

op 19 april 2016 door

De Amerikaanse Jennifer Armentrout, voorheen ook schrijvend onder het pseudoniem J. Lynn, komt met een vierde boek in de Wacht op mij-serie: Val voor mij. Het valt onder het New Adult-genre. Lezers kunnen een sexy en spannend boek verwachten volgens de uitgeverij. We gaan Val voor mij in een leesclub bespreken en jij kunt je daarvoor inschrijven. Let op: ook al is dit vierde deel los te lezen van de eerdere delen, wel zoeken we lezers die bekend zijn met het werk van Armentrout en affiniteit hebben met het New Adult-genre. Laat dat merken in je motivatie.

Over Val voor mij
Barvrouw Roxy en politieagent Reece hebben elf maanden geleden een onenightstand gehad die voor beiden niet was wat ze ervan verwachtten, maar voor ieder om een heel andere reden. Nu probeert Roxy hem te ontlopen terwijl Reece probeert tot haar door te dringen... en er probeert nog iemand anders tot Roxy door te dringen.


Reacties op: Over deze leesclub