Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Over deze leesclub

op 10 februari 2016 door

OVER ZAND EROVER
cb044be2bed83559b0123621660944d3.pngWanneer er een familiehuis op Vlieland leeg komt te staan, hoeft Fien niet lang na te denken: ze verhuist. Op Vlieland wil ze genieten van de rust en de natuur. Fien heeft geen relatie, geen baan en geen vrienden meer. En dat is allemaal haar eigen fout. Ze wil opnieuw beginnen, eindelijk haar gevoel volgen en een streep onder het verleden zetten. Maar dan stapt er iemand van de veerpont die ze nooit meer dacht terug te zien… Het rustige eilandleven is ver te zoeken als er nieuwe vriendschappen en romances ontstaan en Fiens verleden haar op allerlei manieren lijkt in te halen. Neemt haar leven dan toch een nieuwe wending? Zand erover is een herkenbaar verhaal over dertigersdilemma’s, jezelf vergeven en je gevoel volgen.

OVER ELSBETH WITT
b5a9abbd2cae422b0186e6c0ba0b3036.pngElsbeth Witt (1980) is een Nederlandse auteur van romantische chicklits en feelgoodromans. Ze studeerde aan de school voor journalistiek en behaalde een bachelor Engelse Taal en Cultuur en een master Westerse Literatuur en Cultuur aan de Universiteit Utrecht. Naast haar werk als schrijver, is ze redacteur en vertaler Engels-Nederlands.

Witt debuteerde in 2012 met Liefde zonder grenzen, als onderdeel van de Romanchica-reeks. Ze schreef het onder het pseudoniem Annabel de Roos. In 2013 verscheen onder haar eigen naam: Koffie verkeerd, de eerste roman in de Barista!-trilogie. Het tweede en derde deel, Zoete inval en Troost, volgden in 2014.

In samenwerking met uitgeverij Xander zijn er vijftien exemplaren van Zand erover beschikbaar gesteld voor deze leesclub. Meedoen met een eigen exemplaar mag natuurlijk ook!


Reacties op: Over deze leesclub

Gerelateerd

Over

Elsbeth Witt

Elsbeth Witt

Elsbeth Witt (Velp, 1980) is een Nederlandse auteur van romantische chicklits en...