Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Literatuur uit het hoge Noorden in 2018

op 30 december 2017 door

30 december, 2017 loopt nu echt op zijn laatste benen. Net geen 60 blogs verschenen er dit jaar op onze Spot. We hebben met veel plezier gewerkt aan onze drie vaste rubrieken Thrillerserie in de kijker, Romanserie in de kijker en Auteur in de kijker. Daarnaast hadden we heel wat losse blogs zoals bijvoorbeeld de overzichten met de nieuwe releases. Het was elke keer opnieuw genieten van het enthousiasme waarmee jullie reageerden.

In 2018 gaan we het rustiger aandoen, een beetje uitkijken ook waar we met de Spot heen willen. De vaste rubrieken houden we even voor bekeken, de overzichten van nieuwe titels en belangrijke nieuwtjes willen we jullie niet onthouden. De kans is best groot dat we maandelijks toch nog even bij jullie langskomen.

Sigried en Jan zijn in 2018 niet meer van de partij, er zijn ook zoveel leuke dingen te doen en je kunt je tijd maar een keer besteden. Nathalie en Greet verdwijnen niet van het toneel, maar gaan te gepasten tijde waarschijnlijk op zoek naar nieuw bloed voor de Spot.

Wij wensen al onze volgers alvast een gelukkig 2018! 
Nathalie, Sigried, Jan & Greet 



Reacties op: Literatuur uit het hoge Noorden in 2018

Meer informatie