Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Onze plannen met de blog

op 11 december 2016 door

Een goeie twee maand geleden zijn we live gegaan, meer bepaald op 6 oktober. Sindsdien hebben we maar liefst 15 blogs op de wereld losgelaten. De Scandinavische ploeg, zoals iemand ons deze week nog noemde, is ondertussen vrij goed op elkaar ingespeeld. De ene heeft echt helemaal niets met thrillers, terwijl anderen net de afwisseling tussen romans en thrillers nodig hebben. We lezen wel eens wat boeken vooraleer ze in Nederlandse vertaling verschijnen. En, niet onbelangrijk, we zitten vol plannen om onze blog de komende maanden/jaren met tal van artikels te vullen. 

Vanaf januari hebben we drie nieuwe rubrieken. Elke maand zullen we een thrillerserie, een romanserie en een auteur in de kijker zetten. We zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen daarvan, spannend ! 

11b2965e645fdbe3d315b58e7c556ecb.png

Bij de thrillerseries zullen niet alleen de bekende namen aan bod komen, maar ook series die (nog) niet naar het Nederlands vertaald zijn. Tientallen ‘onbekende’ Zweedse series, en zelfs een paar Deense, liggen erop te wachten gelezen en van commentaar voorzien te worden. Jan zal zich storten op de bekende namen, hij bijt in januari trouwens de spits af. Greet zal hopelijk de tijd vinden om af en toe een niet vertaalde reeks onder de loep te nemen. En Nathalie doet zeer waarschijnlijk beide, of zelfs half vertaalde reeksen als het nodig is. 

Bij de auteurs kan zo’n beetje iedereen aan bod komen, niet elke auteur kiest er immers voor om hele series rond een bepaald personage bij elkaar te schrijven. We zullen zeker uitstapjes maken naar auteurs van kinderboeken. En zetten allicht wel eens een dichter in de kijker. 

Bij de romanseries zullen in eerste instantie vooral trilogieën besproken worden. Sigried staat al in de startblokken, maar liefst zes blogs rond trilogieën zitten in de pipeline ! 

Vanzelfsprekend blijven we jullie informeren over alle nieuwe releases in boekenland. En we blijven verslag uitbrengen van onze ontmoetingen met Scandinavische auteurs. Er staat ook een eerste groepsrecensie op stapel (en nee, we verraden nog niet om welke auteur het gaat).

We hebben trouwens een heel belangrijke vraag aan jullie. Het spreekt voor zich dat we onze volgers willen plezieren met de artikels die we schrijven. En dus willen we graag weten welke series jullie besproken willen zien, over welke auteur jullie meer willen weten, welk boek wij voor jullie moeten lezen en bespreken, welk boek jij misschien wel samen met ons wil lezen, … Wij horen graag van jullie ! 

Veel leesplezier, 

Sigried, Nathalie, Jan & Greet 



Reacties op: Onze plannen met de blog

Meer informatie