Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Scandiplannen 2020

op 19 januari 2020 door

Het nieuwe jaar is ondertussen meer dan twee weken oud; hoogste tijd dus om te vertellen wat jullie dit jaar op deze Spot kunnen verwachten. Een aantal rubrieken komt terug en we starten met minstens één nieuwe. En … er komt versterking! Kitty komt Nathalie en Greet een handje toesteken. Als dat niet fijn is!

Releases

Natuurlijk blijven we drie keer per jaar twee artikelen plaatsen, waarin we jullie vertellen welke scandi’s eraan komen. In het verleden plaatste Greet de thrillerlijst en Nathalie de romanlijst. In de toekomst zullen Kitty en Greet beide lijsten voor hun rekening nemen.

De nieuwe thrillers ontleed

De lijst met nieuwe thrillers is de populairste blog op Literatuur uit het hoge Noorden. Kitty en Greet zullen daarom de genoemde boeken zoveel mogelijk lezen en van een korte feedback voorzien. Zodra er vier, vijf boeken verschenen zijn, plaatsen we een artikel.

Lezen uit onze scandi-boekenkast

Deze rubriek is voorbehouden aan romans die al even (om niet te zeggen jaren) in onze boekenkast staan. Nathalie en Greet zullen hier de bijdragen leveren. Als er iemand van jullie graag een gastblog over een roman aanlevert, dan kan dat. Gewoon een seintje geven en we plannen het in.

Auteur of serie in de kijker

Tot een jaar of twee geleden bespraken we maandelijks een thrillerserie, een romantrilogie en een auteur. Dat plan willen we graag weer oppakken, maar dan iets minder frequent.

En nu is het aan jullie: Zijn er boeken of auteurs waar we echt een keer aandacht aan moeten besteden?



Reacties op: Scandiplannen 2020

Meer informatie