Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Jaren van de tijger: wedstrijd

op 21 mei 2018 door

Voor de vrienden van de Literatuurclub hebben we vijf exemplaren beschikbaar van Jaren van de Tijger van Joost van Driel. Op Hebban is over het boek het nodige te vinden en de leesclub over dit boek loopt momenteel ten einde.

In het Museum was een boek dat bij de Literatuurclub destijds veel indruk maakte en later in het jaar ook terug te vinden was op allerlei longlist en shortlists van Literaire Prijzen. Joost van Driel leerden we op de eerste ontmoeting van onze club kennen en neemt daardoor ook wel een speciale plaats voor ons in. 

Wil je de tweede roman van Joost van Driel winnen, geef dan antwoord op deze vraag: Waarom zou Joost van Driel de Chinese vechtsport zo’n centrale rol in zijn boek gegeven hebben? Het antwoord kan je vinden in dit artikel van Jan, en mag je via dit wedstrijdformulier aan ons kenbaar maken. Word ook volger (grijze knop bovenaan rechts onze club-pagina) en/of vriend van onze spot zodat je de bekendmaking van de winnaars en onze volgende artikels en wedstrijden niet mist! 

In ruil mogen de vijf winnaars het boek in hun brievenbus vinden en een korte tekst schrijven tussen de 150 en 200 woorden waarmee we nog een boekverslag zullen schrijven op deze spot! De winnaars maken we ook bekend bij dit artikel. 

Ook de leesclub over dit boek kan je hier nalezen. Wel opgepast voor spoilers!

Jan en Nathalie

Banner: Natalie



Reacties op: Jaren van de tijger: wedstrijd

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Joost van Driel

Joost van Driel

Joost van Driel (Middelburg 1976) was als onderzoeker en docent werkzaam aan ver...