Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Lente- en zomerterras MM & TO

op 29 maart 2019 door

Voelen jullie het ook kriebelen? De lente zit in het land! De zon en de wolken nemen het momenteel tegen elkaar op maar de zon wint meer en meer het pleit! Het weer wordt nu zachter en zachter in de lage landen. Binnenkort gaan we de klok ook nog eens gezamenlijk een uur vervroegen zodat we 's avonds nog langer van het zonlicht kunnen genieten terwijl we koortsachtig in onze klepper aan het doorlezen zijn tot aan de laatste snik...  

Er is al een mooi groepje lezers ontstaan dat gezellig rond de open haard heeft gezeten en naar het knetterende vuur heeft gekeken tijdens het lezen. Maar nu is het dus tijd een nieuw café mét terras uiteraard te openen voor onze liefhebbers van ons samenleesboek, Max, Mischa en het Tet-offensief. De koukleumen onder ons hoeven echter niet te lijden: net als in Scandinavië op verschillende plekken en ook wel elders zijn er nog dekentjes beschikbaar om zich nog in te duffelen tegen die laatste koude prikken. 

Opnieuw wordt dit een plek waar je algemene dingen kan uitwisselen over dit boek, die niet specifiek samen hangen met een bepaald deel dat we aan het bespreken zijn, en waar je allerlei dingen kwijt kan aan je medelezers. En achteraf te beoordelen, of het al dan niet aan je verwachtingen voldeed, enz.

Ken je je medelezers niet allemaal? We hebben hieronder nog eens de fotogalerij van onze grote groep geplaatst, van iedereen die zich in het begin had aangemeld. We missen er nog een paar eigenlijk. Als je dus onderweg nog lezers tegenkomt die beloofd hebben om mee te lezen en nog niet op de kar zijn gesprongen en/of liever willen binge-readen, mag je ze nu ook hier uitnodigen! Want op ons terras kan iedereen terecht, dat is namelijk heel rekbaar. Tof hé?

Welkom aan allen in dit nieuwe etablissement!

104e78494965e6d903d0342d221179f8.jpg

edf4351d6f178363af5d9e6a22174199.jpg

8b16b4cbb998f55854f313cea98f5261.jpg



Reacties op: Lente- en zomerterras MM & TO

Meer informatie