Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Sssst...wij lezen De stille kracht!

op 12 november 2018 door

Selamat datang oftewel Welkom,

Vandaag is het zo ver. De Indische leessalon wordt geopend. We gaan beginnen aan dit leesproject met leden van de Literatuurclub, vrienden, volgers en andere lezers. Samen lezen we deze literaire klassieker, een Indië-roman, het naturalistisch verhaal met een mysterieus tintje van Louis Couperus. Iedereen die mee wil lezen met De stille kracht is van harte uitgenodigd in onze leessalon.

(Speciaal voor de Vlamingen onder ons zal ik het geregeld ook over het salon hebben. Beide opties mogen maar de ene vorm is meer gebruikelijk in Vlaanderen en de andere meer in Nederland.)

Zoek een stil plekje om rustig te lezen of juist een deel van de salon waar je met andere lezers alvast ervaringen kunt delen. Je mag hier van alles kwijt over je leeservaring maar het liefst zonder spoilers. We (Ine, Natalie en ik) zullen in de leessalon af en toe een Indische literaire versnapering presenteren, passend bij dit boek. Bijna de gehele Literatuurclub is betrokken.

Ook Helena zal meelezen en Anne en Natalie maakten de sfeervolle banner.

Dit is handig voor allen om te weten:

* Vanaf vandaag starten we met lezen

* Over drie weken (3 december) start de bespreking van het boek op De binnengalerij die we speciaal voor deze discussie zullen openen

* Het boek bestaat uit twee delen en we gaan de discussie ook aan die twee delen 'ophangen'

    - 03 december deel 1

    - 17 december deel 2

* Iedereen zal gebruik maken van een eigen exemplaar

* Hier vind je een link naar een gratis ePub (Kijk je op een tablet of telefoon, klik dan in de blauwe linkerkantlijn, dan zie je de downloadicoontjes verschijnen)

* Op LuisterBieb kun je dit boek gratis beluisteren

Laat jij je door De stille kracht betoveren? Lees mee!

Fotogalerij van deelnemers uit de Indische leessalon

d0853397a99d701fd5484d24c072206e.jpg



Reacties op: Sssst...wij lezen De stille kracht!

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Louis Couperus

Louis Couperus

Louis Couperus was een van Nederlands grootste romanciers en een van de eerste v...