Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban jaarhoroscoop Tweelingen

op 03 januari 2021 door

Vandaag werden we op de site van Hebban verrast met de "Hebban Jaarhoroscoop 2021 voor lezers."  En jeetje mina zeg, daar was serieus werk van gemaakt. Niet gewoon een klein stukje per sterrenbeeld, maar heerlijk uitgebreid.

Natuurlijk was ik hartstikke nieuwsgierig, dus ik zocht direct mijn sterrenbeeld op, Tweelingen, en begon te lezen. Ik viel van de ene verbazing in de andere en zat af en toe al ja-knikkend op de bank, zo herkende ik mezelf in de beschrijving.


De enigszins nerveuze Tweelingen kan soms wat in de knoop zitten met zichzelf. Dat tonen ze niet, dus je zult het nooit aan ze zien, maar diep van binnen weten ze het soms gewoon even niet.


Dit ben ik ten voeten uit, en zeker niet alleen op boekengebied. Ik ben echt de "eeuwige twijfelkont"  en dat lijdt soms tot wanhoop in mijn omgeving, maar ook bij mezelf. Was het maar gemakkelijker voor mij om knopen door te hakken, dat zou soms veel stress schelen. Ik neem me regelmatig van alles voor, zoals bijvoorbeeld enkel nog maar te lezen uit mijn kast danwel van mijn eigen e-reader... Komt daar dan wat van terecht? Nee hoor, de verleidingen liggen veels te veel op de loer. Als ik dan toch met mijn reader in mijn hand zit en de boeken "doorblader" die er op staan,  kom ik maar niet tot een keuze: wordt het een thriller, of toch liever feelgood, of toch.... Gek word ik er af en toe van, maar ja, dit is wie ik ben en uiteindelijk wordt de keuze wel gemaakt gelukkig. 

Ik lees verder in mijn horoscoop en zie dat er veranderingen voor mij op komst zijn. Ik begin te grinnekken, want ik lees dat er een grote ideeënstroom bij mij op komst is en dat ik daar ook daadwerkelijk wat mee ga doen  Nou, laat ik dat gewoon al gedaan hebben, door deze blog te starten. Die ideeënstroom in combinatie met de nodige kriebels ontstonden eind 2020 bij mij en ja, ik heb naar ze geluisterd en me laten adviseren en kan nu fijn mijn ideetjes kanaliseren via deze spot. 


Jupiters invloed in Aquarius veroorzaakt een grote ideeënstroom bij je en die ga je ook in de praktijk uitvoeren. Heel goed! We zien voor Tweelingen een sterke houding, dus we verwachten dat je succes zult hebben met de uitvoering van je ideeën. Waar denk je aan, een Hebban Boekenblog starten of wellicht een samenleesproject beginnen?

Kwam jullie horoscoop ook overeen met hoe jullie in elkaar steken?

https://www.hebban.nl/artikelen/hebban-jaarhoroscoop-2021-voor-lezers?page=5



Reacties op: Hebban jaarhoroscoop Tweelingen

Meer informatie