Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Boek der spiegels blog-tour (met winactie!)

op 18 januari 2017 door

AW Bruna heeft de Nederlandse vertaalrechten van het 'Boek der Spiegels' van Eugen Chirovici (Kierovietsj) verkregen en het boek komt 18 januari als eerste uit in Nederland (nog voor de originele Engelstalige editie). Om het boek onder de aandacht te brengen is er een blogtour met cluedo opgezet. Veertien bloggers hebben het boek van te voren mogen lezen en zullen hun mening met je delen, elke blogger geeft daarnaast een hint voor het cluedospel. De vijf lezers die als eerste hebben uitgevogeld wie het heeft gedaan, met welk moordwapen en op welke locatie winnenn hun eigen 'Boek der Spiegels'. Doen jullie mee? Kijk dan op de site van AW Bruna.

Het 'Boek der spiegels' heeft een bijzondere opzet. Het is namelijk een boek in een boek. Als literair agent Peter Katz enkele hoofdstukken van een manuscript ontvangt die eindigt met een mogelijke moord wil hij weten wie het heeft geschreven en waarom. De schrijver, Richard Flynn heeft gezegd het hele manuscript te hebben geschreven, maar als Peter er met journalist John Keller naar op zoek gaat wordt het niet gevonden. We lezen het manuscript van Richard Flynn ook echt en gaan dan mee op zoektocht naar de rest en naar de waarheid. Want is dit fictie of waargebeurd?

Wat voormalig Thriller Clublid Stéfanie van dit boek vindt, lees je op dinsdag 31 januari op haar persoonlijke blog. Zij zal ook de laatste aanwijzing geven om het Cluedo spel te volbrengen.

Geschreven door Stéfanie André



Reacties op: Boek der spiegels blog-tour (met winactie!)

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Eugen O. Chirovici

Eugen O. Chirovici

Eugen O. Chirovici (spreek uit: Kirovietsj) werd in 1964 geboren in Transsylvani...