Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Ga je mee boeken ontdekken in België?

op 04 juni 2023 door

De voorbije jaren trokken we naar Duitsland en Frankrijk en bezochten we een aantal landen rond de Middellandse Zee. Daarvoor waren we al in IJsland, Zuid-Afrika en Azië geweest. We hebben ondertussen een mooi stuk van de wereld gezien en beslisten daarom dat we het dit jaar dicht bij huis zouden zoeken. Het vliegtuig hebben we niet nodig, we gaan met de trein en de auto op verkenning. Want … we verblijven bijna drie maanden in … België!

In deze reis heb jij vast ook zin, toch? Want er staan leuke dingen op het programma! We gaan auteurs en series uitlichten; welke dat zijn, houden we natuurlijk nog even voor ons. We zetten onze tanden in een paar challenges; we weten hoe leuk jullie die vinden en wilden niet wachten op de jaarlijkse detectivechallenge(s) van september. Ten slotte gaan we een heleboel standalones bespreken, zodat we lekker veel auteurs in de kijker kunnen zetten. 

Even vermelden toch dat we uitsluitend bij Vlaamse thrillerauteurs op bezoek gaan, Wallonië staat niet op het reisprogramma. 

Hou dus wat tijd vrij in die drukke leesplanningen van jullie, zodat we samen van mooie boeken kunnen genieten en er nadien naar hartenlust over kunnen kletsen. De blogs - het zijn er maar liefst tien - zullen altijd op zondag online komen. Alleen op 2 juli maken we geen tussenstop, omdat we dan net het overzicht van de thrillerreleases gehad hebben. 

Tijd nu voor de allerlaatste voorbereidingen (lees: laatste boeken lezen en artikelen schrijven) en we kunnen vertrekken.

Zijn jullie er klaar voor? Hebben jullie er zin in? 



Reacties op: Ga je mee boeken ontdekken in België?

Meer informatie