Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Ga je mee boeken ontdekken in Duitsland?

op 10 april 2021 door

De voorbije jaren maakten we intensieve reizen naar IJsland, Zuid-Afrika en Azië. Dit jaar pakken we twee keer onze koffers voor een uitgebreide kennismaking met een bepaalde regio. In de maanden april, mei en juni vertoeven we in Duitsland en houden we kort halt in Zwitserland en Oostenrijk.

In totaal hebben we zeven ‘Duitse blogs’ in de steigers staan, maar wees gerust, er is tussendoor tijd voor andere dingen. Zo komt volgende maand zoals elk jaar onze Gouden Strop Challenge eraan en zijn er de maandelijkse releaseblogs. Vanzelfsprekend openen we ook af en toe een nieuwe kletshoek.

Wat mag je van onze Duitse trip verwachten? We verklappen natuurlijk niet alle details, maar willen al wel een tipje van de sluier oplichten. We zetten één auteur heel erg in de kijker; hoe we dat gaan doen, ontdek je komende vrijdag. Er volgt een aantal listmania’s, een artikel over een nieuwe trilogie en een over een megapopulaire serie. Ook ontdekken jullie hoe het is om te wonen in boekenland Duitsland.

Vrijdag nemen we het vliegtuig naar hoofdstad Berlijn, waar ons avontuur begint. Reizen jullie met ons mee?



Reacties op: Ga je mee boeken ontdekken in Duitsland?

Meer informatie