Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Over een kleine twee maanden is het alweer zover!

op 14 november 2018 door

Update 25/12: Ik heb de poule 'Thrillerclub' aangemaakt in de WIDM-app. Als je mee wilt doen, download dan de app, maak een gebruikersnaam aan en geef deze even door onder dit artikel, dan voeg ik je toe aan de poule. Wekelijks zullen we hier op de spot een tussenstand publiceren in het molcafé. We openen het café op 4 januari.

Fijne kerstdagen en groetjes
Joyce

====================================================================

Het was afgelopen week flink onrustig op de sociale media, cryptische teksten werden gedeeld door Rik van de Westelaken, de nieuwe presentator van de Nederlandse versie van Wie is de Mol?. Het ging pas echt los toen een toerist op vakantie in Colombia een foto deelde van een muurschildering met daarop tien personen. Waren dit de kandidaten van de negentiende jaargang?

eeb9b40e7150f08453d50623e5624793.jpg

Op Twitter en Instagram verenigden de mollenvangers/molloten zich direct. De ene persoon was makkelijker te herkennen dan de andere. Al snel ontstond er een lijstje met namen, maar er bleef twijfel over de personen onder de nummers 2, 4 en 5. Aan het begin van de avond verloste het Instagram-account van het programma ons uit ons lijden en deelde een foto van de presentator, poserend voor de tien kandidaten.

30f7738bb113f151490aa41db278a113.jpg 

Deze tien 'bekende' Nederlanders zijn vanaf 5 januari te zien op zaterdagavond:

1. Nikkie de Jager – visagiste, heeft op Youtube haar kanaal 'NikkieTutorials' met tien miljoen abonnees, waar ze sinds 2008 video’s over make-up en lifestyle plaatst
2. Niels Littooij - beter bekend als Nielson, Nederlandse zanger, onder andere van de hit 'Sexy als ik dans'
3. Evelien de Bruijn – presentatrice van 'Hart van Nederland' en 'NPO Radio 2'
4. Jamie Trenité –  tafelheer bij 'De Wereld Draait Door' en presentator van het wetenschapsprogramma 'Jules Unlimited'
5. Evi Hanssen - Vlaamse presentatrice en zangeres, presenteert sinds 2006 met regelmaat programma's op de Nederlandse televisie
6. Sinan Can - onderzoeksjournalist en documentairemaker
7. Merel Westrik – 'RTL nieuws'-presentatrice
8. Robèrt van Beckhoven - bakker, patissier en presentator van onder andere 'Heel Holland bakt'
9. Sarah Chronis – actrice in tv-series en films
10. Rick Paul van Mulligen – acteur, onder andere in 'A'dam-E.V.A.'

Hier lees je meer over de kandidaten. 

Wie wordt de opvolger van mol Jan Versteegh en winnaar Ruben Hein? 
Uiteraard gaan we met de Thriller Club Wie is de mol? weer uitgebreid volgen en openen we ons jaarlijkse Molcafé begin januari. Kunnen we samen weer heerlijk speuren naar de mol. Verdenkingen, verdachte acties en wat dan ook, kunnen worden gedeeld. Ook onze molpoule zal weer worden geactiveerd. Deel tegen die tijd even je login, dan voegt Joyce je toe. 

Ook Vlaanderen gaat op zoek naar een nieuwe mol, daar zoeken ze naar een opvolger van Pieter. 
Aan het einde van het vorige seizoen was er een oproep voor nieuwe kandidaten en daar werd heel enthousiast op gereageerd. Voor De Mol 2018 waren er ongeveer 10.000 inschrijvingen, voor de editie van volgend jaar zijn het er meer dan 11.000. Inschrijven kon tot 15 juni, dus wie deze keer niet gedurfd heeft, zal een jaartje moeten wachten. 

In Vlaanderen komt het programma een aantal maanden later op de buis dan in Nederland, dus meer info is er voorlopig niet te vinden. Weet jij toch al meer? Vertel het ons dan, want wanneer het zover is, openen we natuurlijk ook weer een Vlaams Molcafé! 

Wij hebben er nu al zin in, jullie toch ook?

Groetjes, 
Joyce, names de Thriller Club 



Reacties op: Over een kleine twee maanden is het alweer zover!

Meer informatie