Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

September is detectivemaand in het Thriller Café

op 03 september 2021 door

In het Thriller Café is natuurlijk ook plaats voor lekker ouderwetse detectives. Geen boeken vol actie, geweld of (psychologische) spanning, wel verhalen waarin het er allemaal iets trager aan toegaat en waar nog ouderwets naar de dader van een misdrijf gespeurd wordt. Net als vorig jaar staat de maand september in het teken van detectives. Wil je weten wat we allemaal gaan doen? Lees dan snel verder!

Jullie herinneren je vast de Agatha Christie Challenge van vorig jaar. Hoe ongelooflijk leuk was die! Samen zijn we er in minder dan een maand in geslaagd 53 boeken van haar te lezen. Heb je het hele feestje gemist, ga dan snel een kijkje nemen, je wordt er vast enthousiast van. Het spreekt voor zich dat we dit jaar iets gelijkaardigs op poten wilden zetten.

We hebben niet één, maar meteen twee detectiveseries geselecteerd! We zouden kunnen zeggen dat dat is omdat we niet konden kiezen, maar dat is niet helemaal waar. De series die volgens ons het lezen waard zijn en redelijk tot goed beschikbaar, tellen gewoon niet zo heel veel delen; en we willen jullie natuurlijk een paar weken van de straat houden.

De eerste challenge gaat op zaterdag 4 september van start, morgen dus. Kitty zal de voortgang in het oog houden en regelmatig een update plaatsen. De dag erna, zondag 5 september, is Jeanet aan de beurt. Zij geeft dan het startschot voor de tweede challenge. De namen van de auteurs houden we nog even geheim, we zitten niet voor niets in het Thriller Café, een beetje spanning is op zijn plaats. Een tipje van de sluier lichten we toch op: in deze listmania, die zowat 25 series telt, zitten de gekozen namen verborgen.

Twee weken later trakteren we jullie nog op een informatief artikel over een detectiveserie waar een van ons ooit erg van genoten heeft. Daarna is het aftellen naar het moment dat de champagne bovengehaald kan worden.

Wie houdt er van detectives? Wie doet er mee met onze challenges? 



Reacties op: September is detectivemaand in het Thriller Café

Meer informatie