Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Welke thriller wil je ooit herlezen?

op 12 februari 2020 door

Soms kom je een boek tegen dat je bijblijft. Een boek dat zo veel indruk op je maakt dat je er met warme gevoelens aan terugdenkt. Het verhaal zit geweldig in elkaar, het plot is super, de personages raken je.

Zo veel goede boeken, zo veel te lezen! Alleen zijn sommige boeken te goed om maar één keer te lezen. Die wil je gewoon herlezen. Misschien zelfs ieder decennium of ieder jaar opnieuw, want misschien ontdek je weer wat nieuws. Of beleef je het boek anders omdat jij ouder bent, wijzer bent, verhalen sneller doorziet ...?

We zijn benieuwd welke thrillers jullie graag ooit willen herlezen. Waarom juist die thriller? Wat sprak je aan de eerste keer dat je hem las? Is het een serie of een stand-alone? Nu je weet hoe het verhaal eindigt, gaat dit je leesbeleving beïnvloeden, denk je? Zo ja, hoe? 

Noem je ook even de auteur? Dat is wel zo handig. Wat voor soort thriller is het? Is het een oudje of een spiksplinternieuwe titel? 



Reacties op: Welke thriller wil je ooit herlezen?

Meer informatie