Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Dwaalspoor - Pjotr Vreeswijk (Scheveningen, 21 oktober 2017)

op 24 oktober 2017 door

160b8f73ee488f0cb23adda20c97c578.jpg

21 oktober...Scheveningen strand... Beach Club De Golfslag... Waterig zonnetje... Wat wil een  mens nog meer? Ohja! Het nieuwe boek van Pjotr Vreeswijk!

Na het succes van Masterplan vorig jaar, verschijnt Pjotr Vreeswijk nu al met een nieuw boek. In Dwaalspoor kiest Pjotr opnieuw voor Alex De Klerck als hoofdpersonage.

Bij een nieuw boek hoort ook een feestje! Dat is tenminste het idee achter deze boekpresentatie. In de gezellige setting van Beach Club De Golfslag op het Scheveningse strand neemt Pjotr Vreeswijk de tijd om met iedereen te proosten en een praatje te maken. De opkomst is groot, de hele club staat vol met mensen en daar is de auteur heel blij mee aangezien hij vooraf bezorgd was dat er misschien niemand zou komen! Met voorbedachte rade heeft hij alle exemplaren die er liggen van Dwaalspoor al van een handtekening voorzien, omdat hij weigert in een hoekje te gaan zitten en te signeren (zijn eigen woorden!). 

Tijdens het officiële gedeelte neemt Pjotr kort het woord op het podium om iedereen te bedanken die hem heeft gesteund. Vervolgens reikt hij het eerste boek uit aan Martin Wörsdörfer. Dit tweede kamerlid houdt een korte speech en benoemt de vlotte leesbaarheid van Masterplan. Hij hoopt net zo te genieten van Dwaalspoor. (Het is trouwens op de Facebookpagina van Pjotr te zien dat Martin het boek ondertussen al uitgelezen heeft en heel erg enthousiast is!)98c773bea31c0141c59babb56cf8e49f.jpg

Elly van der Meer en Evy De Brabander van We Love Crime waren erbij en hebben er van genoten om Pjotr te ontmoeten! Dolgelukkig gingen we naar huis met ons gesigneerde (gratis!!!!) exemplaar nadat we eerst nog een gezellig hapje zijn gaan eten! 

b14b72e9167fa31ee3b0bf28f184754c.jpg



Reacties op: Dwaalspoor - Pjotr Vreeswijk (Scheveningen, 21 oktober 2017)

Meer informatie

Gerelateerd