Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

We Love Crime molcafé - Vlaanderen

op 12 mei 2018 door

Update 12/05: Morgen is het alweer tijd voor de grote finale van De Mol 2018. Drie mannen in de finale, na een bloedstollende zevende aflevering waarin Pascale naar huis moest, ondanks de extra informatie. Nu is de grote vraag: Wie is de mol? Lloyd, Pieter of Baha. Laat hieronder weten wie volgens jou de mol, de winnaar en de verliezer zijn. Veel kijkplezier allemaal!

bb0d8cf332920df1d190dfb50073c74b.png


.
Welkom in ons We Love Crime molcafé, open 24/7 tijdens de looptijd van het zesde Vlaamse seizoen.
Deel hier je theorieën over jouw mol, wie verdenk je en waarom? Wekelijks zullen we een korte samenvatting van de aflevering plaatsen en jullie deelgenoot maken van alle tips en complottheorieën die we spotten.

De Mol
Tv-zender VIER heeft ervoor gekozen De Mol dit jaar op zondag uit te zenden. De eerste aflevering komt eraan op 25 maart. Nederlandse fans kunnen de uitzending vanaf de maandag na de uitzending online bekijken via deze link. De presentatie is net als vorig jaar in handen van Gilles De Coster. Het spel wordt gespeeld in Mexico.

Café De Mol
Nieuw is Café De Mol, ook op VIER, waarin Frances Lefebure en Gilles Van Bouwel samen met bekende en onbekende gasten wekelijks op zoek gaan naar tips om de mol te ontmaskeren. Zij spreken met ex-deelnemers, fans van het eerste of het laatste uur en diehard-mol vangers. Café De Mol start met een speciale extra uitzending op zondag 18 maart, dan worden alle kandidaten van het nieuwe seizoen van De Mol bekend gemaakt. Daarna is Café De Mol wekelijks én live te zien na de reguliere uitzendingen van De Mol. 

Joyce maakte een succes van het Nederlandse We Love Crime molcafé, ook de poule die ze opzette voor de volgers van We Love Crime was een schot in de roos! Haar liefde voor het programma is zo groot dat ze ook het Vlaamse molcafé in goede banen zal leiden. Greet als molfan ‘light’ uit Vlaanderen zal haar zo goed mogelijk steunen.  

Heel veel kijkplezier en een goede moljacht! Tip: als je de aflevering nog niet gezien hebt, blijf hier dan even weg, want spoilers zijn toegelaten!  



Reacties op: We Love Crime molcafé - Vlaanderen

Meer informatie