Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Boeken en eten: We Love Food Tag

op 01 december 2017 door

Om de 5-daagse boeken en eten af te sluiten heeft Tinke een eigen tag gemaakt. De we love food tag, speciaal voor fans van eten en lezen. De keuze is schuldig of onschuldig, heeft een van ons dit wel of niet gedaan? Je komt er nu achter.

Tijdens het lezen eten, schuldig of onschuldig?

Brechtje: SCHULDIG - Soms vraag ik me nog steeds af hoe ik het voor elkaar krijg om te eten en te lezen tegelijkertijd, haha! Lezen en iets drinken tegelijkertijd lukt me namelijk niet. Maar op de bank met een boek en chocolade, chips of (rond Sinterklaas) pepernoten vind ik echt heerlijk. Als ik trouwens iets eet, moet het wel iets kleins zijn dat je snel even in je mond doet, geen koekje of een kop soep ofzo. Af en toe is het dan wel een gedoe om het boek met één hand open te houden als ik een snack pak... Maar ik heb het tot nu toe voor elkaar gekregen zonder de rug van een boek te breken, dus gelukkig zijn mijn boeken nog geen slachtoffer geworden van een snackbui!

Eten boven het boek, schuldig of onschuldig?

Tinke: SCHULDIG - Soms heb ik gewoon honger en dan eet ik een koekje. Maar ik moet doorblijven lezen dus eet ik heel af en toe boven het boek. 

Iris: ONSCHULDIG - Ik eet eigenlijk nooit als ik aan het lezen ben, aangezien ik boven op mijn kamertje aan het lezen ben en ik meestal beneden zit te eten.

Het vies maken van een biebboek door eten, schuldig of onschuldig?

Merel: SCHULDIG - tja, dat heb ik wel eens gedaan... Ik las vroeger ook al-tijd tijdens het ontbijt en dan ging er wel eens wat langs.

Vette vingers op een bladzijde, schuldig of onschuldig?

Iris: SCHULDIG - okey kijk, dit is slechts één keer gebeurd. Op dat moment had ik net van een paar vrienden een chips-zak geroofd en daarna wilde ik mijn economie boek open slaan en bedacht ik me dat mijn vingers vet waren... Foutje...

Kruimels tussen de pagina's, schuldig of onschuldig?

Elke: SCHULDIG - Wat vind ik dit erg! Maar het is me pas nog overkomen. Ik was een heerlijk chocolate chip cookie aan het eten, zo eentje van de Kiosk op het station, toen er wat kruimels in mijn boek vielen. Ik vond het echt verschrikkelijk en probeerde ze eraf te vegen, wat gelukkig lukte, maar er vielen er een paar in dat kleine randje tussen twee pagina's. Die liggen daar dus waarschijnlijk nog steeds tussen... Word er bijna verdrietig van! Ik heb er in ieder geval echt spijt van.

Drinken over je boek laten vallen, schuldig of onschuldig?

Merel: ONSCHULDIG - gelukkig heb ik dat nog nooit gedaan, als een schoolboek niet telt dan... Maar ik ben wel voorzichtig met mijn eigen boeken als het gaat om permanente beschadigingen! Aan de rest van de vragen ben ik echter allemaal schuldig... Take me to book prison!

Eten op je boek laten vallen, schuldig of onschuldig?

RoméeSCHULDIG-  Normaal gesproken ben ik voorzichtig met mijn boeken, ook als ik tijdens het lezen aan het eten ben, maar ik kan nooit zomaar een boek wegleggen. Dit betekent dat ik ook vrolijk doorlees als ik ga avondeten, met als resultaat dat er nu een pastasausvlek in mijn favoriete boek zit... Zo zonde! 

Stoppen met lezen om eten/drinken te pakken, schuldig of onschuldig?

Audrey: SCHULDIG- Tijdens het lezen, zeker als ik aan het marathonlezen ben, las ik af en toe een pauze in om iets te eten te halen. Soms is dat iets gezonds en soms is dat iets minder gezonds zoals chips of een koekje. Maar ja, als ik honger heb, heb ik honger.

En jij? Ben jij schuldig of onschuldig aan deze feiten? Laat het ons hieronder weten!



Reacties op: Boeken en eten: We Love Food Tag

Meer informatie