Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De boekenverlanglijst van Manon en Audrey

op 04 maart 2017 door

Elke boekenliefhebber kent wel het wachten op de boeken die je zo graag in je boekenkast wil hebben. We Love YA besloot dat het dus tijd was om onze boeken waar we waarschijnlijk nog een aantal maanden op moeten wachten nu al in de spotlight te zetten. De komende weken kom je hier te weten welke boeken er het meest geanticipeerd worden én waarom we ze zo graag willen lezen! Audrey en Manon bijten vandaag het spits af. Are you ready?

Question 1: Op welk boek kan je absoluut niet wachten? (Daarmee bedoel ik dat je nu al elke keer dat je een boekenwinkel binnenstapt, vraagt of je het boek al kunt pre-orderen.)

Audrey: Ik kies voor Legion van Julie Kagawa. Dit boek is het vierde deel in de Talon-serie en ik vind die echt geweldig! Plus, de covers van deze serie zijn geweldig, dus ik kan niet wachten om die ik mijn boekenkast te kunnen zetten!28821387.jpg

Manon: Het boek waar ik naar uitkijk is Lord of Shadows van Cassandra Clare. Lord of Shadows is het tweede deel in The Dark Artifices triologie. Zoals jullie kunnen zien is de cover nog niet bekend maar ik weet zeker dat hij echt super mooi wordt!

76355a30dd185698236dba3fc771893b.jpg

Question 2: Waarom wil jij dit boek zo graag in je boekenkast zien shinen?

Audrey: Punt 1: de cover van dit boek is werkelijk fantastisch. Het is gewaagd en zo zo mooi! Punt 2: Julie Kagawa heeft ervoor gezorgd dat ik bijna een hartaanval kreeg na de laatste pagina van Jager (het derde deel in de serie). Dus ja, kun je al verwachten waarom ik op het puntje van mijn stoel zit om dit boek te lezen?

Manon: Ik heb het eerste boek Lady Midnight oftewel Vrouwe Middernacht. Het moment dat het boek uitkwam in het engels gekocht en gelezen. Dus ik wacht al bijna een jaar op het vervolg van het verhaal. Ik ben een enorm grote fan van de shadowhunter wereld en iedere keer als er een nieuw boek uit komt kan ik me er opnieuw in verdiepen.

Question 3: Zou je een ander boek ruilen uit je boekenkast om dit boek nu al te kunnen lezen?

Audrey: Waarschijnlijk wel. Ik heb zoveel boeken in mijn boekenkast staan die ik eens in een zotte beu heb gekocht op het boekenfestijn en dat ik toch niet zo leuk vind, dus ik zou er wel eentje voor inruilen. (Ja, ik ben soms slecht.)

Manon: Dat is een moeilijke vraag. Ik denk wel dat ik het zou doen. Ik heb wel een aantal boeken in mijn kast die ik minder leuk vond. Ik hoop dat ik dan ook dezelfde deal krijg voor The Queen of Air and Darkness omdat ik anders heel lang moet wachten.

Question 4: Wanneer komt het boek uit?

Audrey: Het boek komt uit op 24 April 2017!

Manon: Lord of Shadows komt op 23 mei 2017 uit in het Engels. Voor de Nederlandse vertaling is zover ik weet nog geen verschijningsdatum maar ik gok op begin 2018.

Zou jij een boek uit je boekenkast ruilen voor een ander boek dat je dolgraag wilt?



Reacties op: De boekenverlanglijst van Manon en Audrey

Meer informatie

Over

Julie Kagawa

Julie Kagawa

Julie Kagawa is de internationale bestsellerauteur van bekende Young Adult-serie...

Cassandra Clare

Cassandra Clare

Cassandra Clare is het pseudoniem van de Amerikaanse bestsellerauteur Judit...