Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

I want to read 2018

op 03 januari 2018 door

2017 is officieel voorbij. We zijn terecht gekomen in een nieuw jaar vol met kansen om weer heel veel boeken te lezen. Wij hebben al wat ideetjes van boeken die we dit jaar wel zouden willen lezen. Hieronder maken we dat aan jullie bekend. Misschien vindt je er zelf ook nog wel boeken tussen die je zou willen lezen!

Iris: Ik wil eerst eigenlijk zo snel mogelijk de boeken uitlezen die ik voor school moet lezen. Dit zijn bijvoorbeeld De Verlatene van Carry van BruggenTo kill a mockingbird van Harper Lee en Le petit prince van Antoine de Saint-Exupéry. Ik ga proberen deze boeken en nog wat anderen voor maart uitgelezen te hebben. Daarna zou ik nog heel graag Een hof van mist en woede van Sarah J. MaasThrone of glass - serie ook van Sarah J. Maas en The infernal devices van Cassandra Clare willen lezen. Ik hoop echt dat het me dit jaar gaat lukken!

Merel: Phoe, ik wil zoveel lezen dit jaar! Ik wil dus meer Stephen King en Agatha Christie boeken gaan lezen. Ook het derde deel van Vuur en As (die dit jaar uitkomt!) wil ik gaan lezen, en The Hate You Give waarover ik veel lovende woorden heb gehoord. Ook lijkt mij de Throne of Glass serie leuk, aangezien ik al fan ben van de Hof van Doorns en Rozen serie. Daarnaast wil ik dit jaar New Adult gaan lezen, als iemand hier tips over heeft zijn ze welkom!

Tinke: Ik ga dit jaar mij proberen te houden aan de checklist van de reading challenge en ik ga lezen uit mijn eigen kast. Dus voor mij wordt het de Snow Like Ashes serie en A Court of Thorns and Roses serie. Ook ga ik dit jaar Erin Watt haar boeken lezen. Helaas kan ik ze momenteel niet betalen, maar ik ga ze nog aanschaffen en lezen. Ik hou nu eenmaal van Verleiding. 

Elke: Dit jaar wil ik er eentje lezen die al héél lang in mijn kast staat: Throne of Glass van Sarah J. Maas. Ook heb ik pas een paar boeken gekregen voor kerst, waaronder They Both Die at the End van Adam Silvera. Deze zou ik ook graag willen lezen, omdat het super tof klinkt! Een soort contemporary, maar dan met een sci-fi twist? Klinkt tof. Er zijn nog een hoop boeken die ik wil lezen, en er een paar uitkiezen is héél erg lastig. Er zijn simpelweg teveel goede boeken! Als laatste zou ik nog graag Strange the Dreamer van Laini Taylor lezen, aangezien zij een van mijn favoriete schrijfsters is. 

Audrey: Er zijn zoveel leuke boeken en veel daarvan staan in mijn kast. Ik wil al eeuwen The Wrath and The Dawn lezen van Renée Adhieh en ik ben er dan ook nu in bezig. Daarnaast wil ik graag Spiegel van Cara Delevingne en De Overlevenden van Alexandra Bracken lezen. Die boeken staan ook al een eeuwigheid op mijn verlanglijstje, dus die ga ik zeker nog in januari lezen. Boven dat alles wil ik graag beginnen aan de Lunar Chronicles van Marissa Meyer. Ik heb alle boeken in mijn kast staan, ongelezen. Daar moet ik dus nog eens werk van maken. 

Welke boeken willen jullie zeker lezen in 2018? 



Reacties op: I want to read 2018

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Harper Lee

Harper Lee

Harper Lee (1926-2016) was een Amerikaans schrijfster. Zij werd bekend door haar...

Antoine de Saint-Exupéry

Antoine de Saint-Exupéry

Antoine de Saint-Exupéry was een Franse beroepspiloot en schrijver. Hij w...

Sarah J. Maas

Sarah J. Maas

Sarah J. Maas maakte als zestienjarige blogger al furore op FictionPress, waar z...

Cassandra Clare

Cassandra Clare

Cassandra Clare is het pseudoniem van de Amerikaanse bestsellerauteur Judit...