Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Ik ga op reis en ik neem mee... #2

op 16 juni 2017 door

Het moment om te beginnen met aftellen naar de zomervakantie komt steeds dichterbij. Vandaag nemen wij je alvast mee in onze te gekke zomerplannen, die voornamelijk bestaan uit lezen. Wil je weten welke boeken wij meenemen op vakantie? Lees dan snel verder!

Claudia

Ik kan nooit kiezen welke boeken ik zou meenemen op vakantie. Ook weet ik nooit hoeveel boeken ik mee moet nemen, ik wil namelijk ook niet een te zware koffer! Sinds twee jaar heb ik een ereader: de perfecte uitkomst voor vakanties! Ik houd zelf meer van fysieke boeken, maar op zo'n moment komt een ereader toch wel heel goed uit. Zo hoef ik namelijk niet een strenge selectie te maken en kan ik zoveel boeken meenemen als ik wil! Er zijn nog zo veel boeken die ik deze vakantie wil gaan lezen, maar hieronder een erg kleine selectie daarvan.

Opal (Lux #3) - Jennifer L. Armentrout

De zomerse periode is natuurlijk hét moment voor de feelgood boeken. Ik ben zelf ook een hele grote fan van fantasy/paranormal boeken, en deze serie is een combinatie van beide! Knappe jongens, moeilijke relaties, en een duistere wereld. De eerste twee boeken in de serie heb ik al gelezen, en ik kan niet wachten om de rest van deze serie te verslinden! De vakantie is het perfecte moment daarvoor.

Sterrenhemel - Colleen Hoover

Ik heb al een heel aantal boeken van Colleen Hoover gelezen, maar deze staat al erg lang op mijn TBR. Ik houd ontzettend van Colleens schrijfstijl. Dit boek valt niet geheel onder YA, maar onder New Adult; een genre dat nog niet heel veel boeken heeft. Aangezien ik mee precies in die leeftijdscategorie bevind, spreken dit soort boeken mij erg aan. Ik houd zelf heel erg van series, en dit boek heeft gelukkig ook nog een deel twee! Helemaal top dus.

Danique

Wanneer ik op vakantie ga, neem ik altijd zoveel mogelijk boeken mee. Ik kan niet tegen de gedachte dat ik te weinig boeken meeneem en uiteindelijk geen boek meer heb om te lezen. Stel je voor, in een land met een vreemde taal kan je waarschijnlijk geen boeken aanschaffen! Of de plaatselijke boekenwinkel verkoopt toevallig Nederlandse boeken of je kan het geluk hebben dat je die taal spreekt. Maar misschien krijg je geen kans om nieuwe boeken te kopen. Daarom neem ik altijd een stuk of 8 boeken mee, gelukkig is het nog nooit gebeurd dat ik zonder leesvoer zat! Vandaag zet ik een van die boeken die ik heb meegenomen op een rijtje.

De Selectie - Kiera Cass

Grote kans dat je me al heel vaak hebt gehoord over deze serie. Ik ben namelijk een echte Kiera Cass fan! Ik had de eerste 3 delen mee op vakantie, de laatste 2 delen waren toen nog niet uit. Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet echt een snelle lezer ben, maar (een hele grote maar!) ik heb er 3 dagen over gedaan om deze boeken te lezen. Dus per dag 1 boek! Dat is echt een grote prestatie voor mij en het zegt natuurlijk toch wel veel over de serie. 

Percy Jackson - Rick Riordan

Netzoals de Selectie is dit een heerlijke serie. Je duikt zo in een totaal andere wereld. Daarom kon deze serie niet missen in mijn koffer! Het is echt zo'n boek waar je gewoon kan van genieten. Perfect dus voor in een hangmat met een verfrissende limonade in het zonnetje. Deze serie moet je echt gelezen hebben! En als sommige van jullie geslaagd zijn, zou dit een leuk cadeautje zijn!

Welke boeken zijn jullie van plan om te gaan lezen op vakantie?

Lees hier ons vorige reisartikel!



Reacties op: Ik ga op reis en ik neem mee... #2

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout (1980) is een Amerikaanse bestsellerauter die onder het p...

Colleen Hoover

Colleen Hoover

Colleen Hoover (1979) is een wereldwijde bestsellerauteur en TikTok-sensatie wie...

Kiera Cass

Kiera Cass

Kiera Cass is de #1 New York Times bestsellerauteur van de Selection-serie en Si...

Rick Riordan

Rick Riordan

Rick Riordan won voor zijn thrillers al de drie belangrijkste prijzen in het gen...