Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Ik neem afscheid van de Club van 10...

op 27 augustus 2017 door

De titel van dit bericht zegt denk ik wel genoeg. Ik heb een moeilijke keuze gemaakt, per 1 september stop ik (Danique) met de Club van 10.

Ik vind het enorm jammer, maar na anderhalf jaar word het toch echt tijd. Ik heb echt een top tijd gehad bij deze lieve boekennerds. Ik mocht ook hele gave dingen doen waarvan ik niet dacht dat het ooit zou gebeuren! Ik wil nog even een shoutout geven aan iedereen die ik tijdens mijn tijd bij de Club van 10 heb leren kennen. Ik ben ook echt zo dankbaar dat ik zo’n geweldige kans kreeg, daar droomt toch iedere lezer van?

Overigens niet getreurd want dit is niet mijn laatste artikel. Samen met Manon heb ik namelijk een Buddy Read over de IJzerproef van Cassandra Clare, die komt dus nog binnenkort online!

f453d35482ce9c3905782091a321977f.jpg

En nu? Wie gaat mij vervangen?

De Club van 10 is de Club van 10 niet als het maar uit 9 boekenliefhebbers bestaat! Hebban gaat daarom op zoek een nieuw lid. Maar wat houdt het in om bij de enige echte young adult Club van 10 te horen? Allereerst is het een hele toffe ervaring! Je ontmoet je soortgenoten, jawel! Leeftijdsgenootjes die ook dolgraag lezen, praten over boeken, fanart bespreken over boeken en natuurlijk bloggen over boeken! Ook krijg je de kans om de nieuwste boeken te recenseren, soms liggen ze nog niet eens in de boekhandel! Als je nu nog twijfelt om je op te geven, heb ik nog iets voor je. Er zijn namelijk meetings die je niet wilt missen, en af en toe zijn daar een van je favoriete auteurs ook bij. Estelle Maskame, Mirjam Mous en Marieke Nijkamp zijn een aantal voorbeelden die het afgelopen jaar kennis hebben gemaakt met de Club van 10. Gaaf toch?!

Dus waar wacht je nog op? Houd Hebban in de gaten voor meer info en natuurlijk om je op te geven!



Reacties op: Ik neem afscheid van de Club van 10...

Meer informatie