Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Kiss, Marry or Kill? Tag

op 12 mei 2017 door

Het is weer tijd voor een nieuwe tag, en dit keer vullen wij de welbekende Kiss, Marry or Kill? tag in. Drie maal zijn er drie willekeurige boekpersonages en dan bepalen wij wie van die drie we willen kussen, vermoorden en met wie we willen trouwen. Simpel, toch? Let's start!

Voldemort - Frodo Balings - Alice uit Wonderland

Femke: ik zou Voldemort vermoorden! Da's makkelijk. Ik heb maar een paar delen van Harry Potter gelezen en ben er niet echt fan van, maar het is wel duidelijk dat 'hij die niet genoemd mag worden' vermoord moet worden als je die kans krijgt. En verder ken ik de personages uit de andere boeken ook niet echt, maar Alice is altijd leuk en als je met haar trouwt, kan je volgens mij vaak op avontuur naar Wonderland dus laten we dat dan doen. En dan blijft er voor Frodo nog één optie over. 

Bella(Twilight) - Jace - America

Maud: Oke ik vind dit best wel een lastige. Ik vind alle karakters wel wat hebben. Jace is gewoon.. ja.. Jace. America een echte doorzetter in de Selectie, maar ook erg lief als moeder. En Bella erg slim, wel een beetje naïef. Dus als ik zo kijk dan zou ik Bella vermoorden, daar heb ik het minste mee. Ik zou America kussen want wie wilt er nou niet met Jace trouwen. Ik heb een paar crushes op fictieve personages, Jace is daar een van. Dus uiteindelijk was de keuze toch makkelijker gemaakt dan gedacht ;).

Clary - Four - Legolas

Elke: Oké, deze is ontzettend moeilijk. Ik ben echt een hardcore Lord of the Rings fan, maar ik hou ook ontzettend veel van de boeken van Cassandra Clare en Veronica Roth. Hmm. Legolas is echt een badass én hij is ook nog eens grappig. Four is me dan denk ik iets te serieus en té intens, maar hij is wel ontzettend badass, cool én lief. Clary vind ik ontzettend naïef, maar ze is dan wel heel erg loyaal en doet alles voor haar vrienden en familie. Ik zou denk ik Clary vermoorden, want ik heb met haar het minste. (En ik kan echt niet tegen naïeve mensen). Ik zou Four kussen, want komop heeft er iemand de films gezien? (Dat moet je toch ook gewoon willen!) En ik zou met Legolas trouwen. Hij is gewoon een badass, knap, lief en grappig. En heeft iemand zijn haar gezien (in de film dan?), wie wil er nou niet iets met Orlando Bloom?!

Dit was onze tag! Hebben jullie nog spannende en moeilijke keuzes moeten maken bij de Kiss, Marry or Killl Tag ? Wij zijn benieuwd! 



Reacties op: Kiss, Marry or Kill? Tag

Meer informatie