Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Kom bij onze Facebook YA Club!

op 18 september 2017 door

De YA Club van tien is al te vinden op Hebban (natuurlijk!), Twitter en nu ook... Facebook! Wij hebben besloten dat wij een van de meest bezochte sociale media niet konden overslaan en hebben een groep aangemaakt voor alle liefhebbers van Young Adult boeken. Onze groep is toegankelijk voor iedereen, of je nou 15 of 85 bent, iedereen is welkom. In onze groep delen we onze artikelen, discussiëren we de nieuwste YA-uitgaves en fangirlen we over onze favoriete personages. Ook zijn jullie uitgenodigd om vanalles over Young Adult boeken te delen en mee te doen met de pret!

Wat is het idee achter deze facebookgroep?

Het idee is eigenlijk om een community te starten van YA-fanaten. Wij, als Club van Tien, zijn natuurlijk ontzettend fan van alles wat met Young Adult boeken te maken heeft. Wij willen deze passie dan natuurlijk ook delen met de rest van de wereld en - juist - onze lezers. In deze facebookgroep gaan we dus actief onze artikelen delen, waardoor jullie nog gemakkelijker toegang hebben tot Hebban.nl. Ook zullen we natuurlijk actief posten over verschillende Young Adult boeken en alles wat daarmee te maken heeft. Misschien vragen wij binnenkort jullie favoriete ship of juist het otp dat jullie het meeste haten. Alles kan - ook als het aanverwant is aan YA, of echt een klein aspect is van YA... als het maar een link, hoe klein dan ook, heeft met Young Adult. 

Wie mag er posten?

Iedereen natuurlijk! Wij posten natuurlijk vaak - het is overigens onze eigen pagina - maar jullie mogen ook posten over jullie favoriete personages, boeken, et cetera. 

Zijn er ook regels?

Om het overzicht te bewaren én het gezellig te houden, hebben we wel wat regels opgesteld waaraan iedereen - inclusief ons natuurlijk - zich aan moet houden. 

1. Het onderwerp in deze groep is Young Adult-boeken. Aanverwante onderwerpen en genres zijn ook welkom. 
2. Blijf vriendelijk en respectvol naar elkaar, ook als je het niet eens bent met een ander.
3. Wil je graag boeken verkopen of als auteur je eigen boek aanprijzen, doe dat dan niet vaker dan eens per week.

De officiële link: https://www.facebook.com/groups/hebbanweloveya/

Wij hopen dat jullie allemaal besluiten om lid te worden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Dus... ben je een YA-fanaat, -liefhebber, -lover, of wat dan ook... kom dan bij de We Love YA groep op facebook en deel je passie met ons! 

Geschreven door Elke



Reacties op: Kom bij onze Facebook YA Club!

Meer informatie