Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Maandelijks Mysterie: Win en recenseer een boek!

op 01 december 2017 door

Zoals beloofd is het vandaag hier, ons geheime projectje onthuld, onze nieuwe rubriek: Maandelijks Mysterie! Elke eerste dag van een nieuwe maand kun je hier een splinternieuw boek winnen! Maar, je weet alleen niet welke... In deze maandelijks rubriek lichten wij een aantal tipjes van de sluier op over het boek dat je kunt winnen.

Hints over het eerste boek:

  1. De auteur is een BV.
  2. Over het boek en de auteur verscheen er al een eerder artikel op deze spot.
  3. Het boek heeft iets te maken met liefde...
  4. Het boek was feestelijk gereleased op de boekenbeurs op 3 november!

Haha, we hopen dat we het jullie niet te moeilijk maken. ;)

Hoe maak je kans?

Laat hieronder een reactie achter dat je het boek wilt winnen, en misschien komt deze dan jouw kant op! Als je het boek wint, schrijf je er een recensie over en posten wij deze als gastblogpost. Dubbele winst dus! Wil je het boek niet winnen maar heb je wel een idee welke het is? Raad dan lekker mee in de comments. Meedoen kan tot 8 december 2017, dan wordt de winnaar gekozen. 

Op de eerste dag van een nieuwe maand maak je opnieuw kans om een boek te winnen en deze te recenseren. Hou onze spot dus in de gaten!

Vind je het moeilijk om een recensie te schrijven, daar heeft hebban wat op gevonden! De spot 'Recenseren kun je leren' vind je hier.



Reacties op: Maandelijks Mysterie: Win en recenseer een boek!

Meer informatie