Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Onze (betaalbare) cadeautips voor Kerstmis

op 19 december 2017 door

Nog minder dan een week en dan is het Kerstmis! Dan is het weer tijd voor die zalige pakjes onder de kerstboom en gezellig samenzijn. Voor degenen die nog steeds een cadeautjesjacht moeten, heeft We Love YA een aantal leuke en betaalbare cadeautjes op een rijtje gezet! Kijk je mee? 

Thee van Coffee 'nd Cookie 

Deze thee is samengesteld speciaal in het thema van je favoriete boeken. Zo kun je thee bestellen van Harry Potter en van je favoriete YA-serie. Een zakje thee kost €3.49. Het is natuurlijk extra leuk als klein cadeautje voor een thee - en boekenliefhebber. Neem hier eens een kijkje voor alle info. 

Een sfeervolle kaars van Letters and Lights 

Kaarsen zijn echt geweldig. Ze geven zo'n speciale sfeer aan de koude avonden in de winter. Wat is er dan beter dan een kaars (met geurtje) helemaal in het thema van YA-boeken en -series? Een kaars, helemaal in thema, kost €7,50 en is wederom heel leuk om als klein pakje onder de boom te leggen. Letters and Lights verkoopt op hun website ook nog leuke kaarten, buttons en meer. Neem dus zeker eens een kijkje op de website

Harry Potter merchandise 

Helaas niet te bestellen, maar in verschillende Primarks verkopen ze Harry Potter merchandise! Zoek je nog iets voor een Harry Potter-fan (of voor jezelf), koop dan een leuke Harry Potter-trui, -mok of -kerstbal. Lekker betaalbaar en megaleuk. Ook op Large kun je een hoop Harry Potter merchandise vinden, zoals truien, sjaals, maar ook onderzetters bijvoorbeeld. 

Een bruisbal van LUSH

Kijk, wie houdt er nou niet van om in een warm bad een boek te lezen? Iedereen natuurlijk! Je zet het bad aan, gaat erin zitten, pakt je boekje erbij (heel voorzichtig uiteraard) én gooit een magische bruisbal van LUSH in je bad. De bruisballen van LUSH staan er om bekend dat ze magisch zijn. Je bad verandert in een wirwar van kleuren, geuren én soms zelfs nog een verrassing. Echt een mustbuy voor als je gaat badderen én lezen. 

Boekige kettingen, oorbellen of armbanden

Met sieraden zit je eigenlijk nóóit echt fout, aangezien iedereen een prachtige ketting of armband écht wel kan waarderen. En wat nou als die ook nog eens hoort bij je favoriete boek! Dat is toch top? Koop een ketting met het symbool van Divergent van Veronica Roth. Of koop een armband met de iconische Mockingjay van The Hunger Games. Zo kun je van alle boeken wel wat bedenken. Kijk eens op CustomJewels, Etsy of FilmJewels

Neem een kijkje bij: Spread The Book Love!

Bij deze fantastische webshop hebben ze een hoop artikelen die alles te maken hebben met een liefde voor boeken. Je kunt bookjars kopen, waar je geld in kunt stoppen om te sparen voor een nieuw boek. Ook hebben ze pouches waar je jouw boeken in kunt stoppen, zodat ze niet beschadigd raken in je tas! Verder hebben ze ook nog t-shirts, posters, boeken en nog véééél meer. Je kunt het zo gek niet bedenken, of deze winkel heeft iets wat met boeken te maken heeft. Persoonlijk vind ik de kussenslopen écht heel erg tof. Deze webshop is echt een dikke aanrader voor kerstcadeaus in te slaan voor een leesbeest. 

Boekenleggers

Op Etsy zijn er verschillende kleine shops, waar je super schattige boekenleggers kunt kopen voor een betaalbare prijs. Kijk bijvoorbeeld bij Till and Dill. Deze shop heeft schattige bookmarks voor een erg voordelige prijs. Over het algemeen liggen de prijzen rond de drie euro. Daarnaast verzenden ze vanuit Noord-Holland waardoor de verzendkosten ook niet al te hoog zijn. Of neem Magicbookmarks. Zij maken magnetische boekenleggers in de vorm van boekpersonages, bijvoorbeeld Harry Potter. Ook hier zijn de prijzen erg acceptabel, maar de verzendkosten en -tijd kunnen nog wel eens een probleem vormen. 

Wat ga jij kopen met kerst, en wat zou je graag willen hebben?



Reacties op: Onze (betaalbare) cadeautips voor Kerstmis

Meer informatie